ОЦІНКА ЯКОСТІ ПОЛІМЕРНИХ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

ЧОРНА А.І.
ШУЛЬГА О.С.
АРСЕНЬЄВА Л.Ю.

Анотація

В статті наведено результати досліджень та аналізу фізико-механічних властивостей біорозкладальних плівок. Експериментально підтверджено вплив кожної складової на властивості плівки. Розглянуто різні склади плівок та обрано найбільш оптимальне співвідношення компонентів. Досліджено вплив їстівного покриття на якість хлібобулочних виробів. Підтверджена доцільність використання їстівного покриття для хлібобулочних виробів з метою подовження строку їх зберігання. Запропонований спосіб нанесення покриття не передбачає значних економічних затрат.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
ЧОРНА А.І., ШУЛЬГА О.С., & АРСЕНЬЄВА Л.Ю. (2020). ОЦІНКА ЯКОСТІ ПОЛІМЕРНИХ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ. Товарознавчий вісник, 1(9), 157-166. вилучено із http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/118
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА СИРОВИНИ