ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ РИБНИХ ПРЕСЕРВІВ НА ОСНОВІ ДРІБНИХ ОСЕЛЕДЦЕВИХ РИБ
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Анотація
Досліджено закономірності зміни показників якості та встановлено оптимізований термін зберігання рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб з додаванням рослинної сировини у процесі зберігання.
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Як цитувати
ПОБЕДАШ М.М. (2020). ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ РИБНИХ ПРЕСЕРВІВ НА ОСНОВІ ДРІБНИХ ОСЕЛЕДЦЕВИХ РИБ. Товарознавчий вісник, 1(9), 150-156. вилучено із http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/117
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА СИРОВИНИ