ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ МІКРОБІОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Анотація
В статті наведено результати досліджень показників мікробіологічної безпечності продуктів для ентерального харчування та їх змін в процесі зберігання. Розроблено рекомендації щодо термінів та умов зберігання розроблених продуктів (в сухій формі та у вигляді продукту, готового до споживання).
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Як цитувати
МОТУЗКА Ю.М, & КАЗАЧЕНКО С.В. (2020). ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ МІКРОБІОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ. Товарознавчий вісник, 1(9), 136-143. вилучено із http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/115
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА СИРОВИНИ