ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ У М. ЛЬВОВІ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

МІНЕВИЧ Г. Я.
ШКРОБИНЕЦЬ Я. І.

Анотація

У статті розглянуто питання якості кисломолочних продуктів, що реалізуються торгівельною мережею м. Львова, визначено вимоги національних стандартів. Здійснено ідентифікацію зразків кефіру, йогурту та ряжанки різних товаровиробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
МІНЕВИЧ Г. Я., & ШКРОБИНЕЦЬ Я. І. (2020). ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ У М. ЛЬВОВІ. Товарознавчий вісник, 1(9), 130-135. вилучено із http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/114
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА СИРОВИНИ