ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ У М. ЛЬВОВІ
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Анотація
У статті розглянуто питання якості кисломолочних продуктів, що реалізуються торгівельною мережею м. Львова, визначено вимоги національних стандартів. Здійснено ідентифікацію зразків кефіру, йогурту та ряжанки різних товаровиробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Як цитувати
МІНЕВИЧ Г. Я., & ШКРОБИНЕЦЬ Я. І. (2020). ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ У М. ЛЬВОВІ. Товарознавчий вісник, 1(9), 130-135. вилучено із http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/114
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА СИРОВИНИ