ДІЯЛЬНІСТЬ КОНЦЕРНУ «ІНТЕР-АТЛЕТИКА» НА РИНКУ СПОРТИВНИХ ТОВАРІВ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

ЯКИМЧУК Н.Р
ПЕРЕДРІЙ О.І.

Анотація

Мета. Дослідити сучасний ринок спортивних товарів в Україні та визначити місце концерну «Інтер-тлетика»; визначити основні напрямки діяльності концерну.


 


Методика. Методологічною базою дослідження слугували методи: аналізу – під час вивчення досліджуваної проблеми, характеристики стану, умов функціонування ринку, факторів формування якості; прогнозування – для формулювання висновків та рекомендацій.


 


Результати. Ринок спортивних товарів в Україні має значні перспективи розвитку, незважаючи на нестабільну фінансову ситуацію споживачів. Це обумовлено, зростанням популярності здорового способу життя, активного відпочинку, спорту. Передумовою розширення ринку спорттоварів є розвиток спортивної інфраструктури. Ринок спортивних товарів поділяється на сегменти: спортивний одяг, інвентар, обладнання. Практично весь ринок спортивного інфентарю та обладнання є імпортозалежним. Вітчизяна продукція продукція поступається продукції відомих торгових марок за шириною модельного ряду, дизайном та кольоровою гамою. Торгова компанія «Інтер Атлетика» працює на ринку спортивних товарів з червня 1996 року. Концерн «Інтер Атлетика» об'єднує у своєму складі групи компаній в сфері виробництва і продажу товарів для спорту та активного відпочинку Незважаючи на чітко визначену спеціалізацію, діяльність концерну охоплює практично всі напрямки на шляху до здорового та активного способу життя. Основними напрямками діяльності підприємств концерну є: виробництво та реалізація професійного спортивного обладнання для фітнес центрів, виробництво та реалізація дитячого та спортивного обладнання для занять на відкритому повітрі, гуртова та роздрібна торгівля товарами для спорту та активного відпочинку.


 


Практична значимість. Результатів дослідження можуть бути використані комерсантами для удосконалення комерційної та торгової діяльності підприємств.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
ЯКИМЧУК Н.Р, & ПЕРЕДРІЙ О.І. (2020). ДІЯЛЬНІСТЬ КОНЦЕРНУ «ІНТЕР-АТЛЕТИКА» НА РИНКУ СПОРТИВНИХ ТОВАРІВ. Товарознавчий вісник, 1(10), 174-181. вилучено із http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/92
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА СИРОВИНИ

Посилання

Рынок спорттоваров в Украине превысил $1 млрд. [Електронний ресурс] // Экономические известия. –2012. –Режим доступу доресурсу : http://fundmarket.ua/news/rynok-sporttovarov-v-ukrainye-pryevysil-1-mlrd-20120222122459.
Сумарний обсяг імпорту та експорту окремих груп товарів за кодами УКТЗЕД [електронний ресурс] // Режим доступу: http://sfs.gov.ua/ms/f3.
Курдюкова О. С. Аналіз можливостей і загроз на ринку спортивних товарів в Україні / О. С.Курдюкова // Технологія та дизайн. –2014. –No3(12). –С. 17-23.
Група компаній «Інтер Атлетика» –діяльність та перспективи розвитку [Електронний ресурс] // Режим доступу: http://www.asiu.org.ua/ua/members/interatletika.html