СУЧАСНІ ЗАХОДИ ЗАПОБІГАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНОМУ ПСУВАННЮ ХЛІБА
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Анотація
Проаналізовано фактори, які сприяють попередженню мікробіологічного псування хліба, знижуючи активність бактерій групи картопляної палички. Наведено засоби раннього діагностування картопляної хвороби хліба та шляхи запобігання розвитку хвороби з точки зору корекції технології виготовлення.
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Як цитувати
ЯРОШЕВИЧ Т.С. (2020). СУЧАСНІ ЗАХОДИ ЗАПОБІГАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНОМУ ПСУВАННЮ ХЛІБА. Товарознавчий вісник, 1(9), 178-183. вилучено із http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/121
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА СИРОВИНИ