ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО, ЗБАГАЧЕНОГО ПШОНОМ ШЛІФОВАНИМ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

ЯРОШЕВИЧ Т.С.
ЯРОШЕВИЧ О.М.

Анотація

Досліджено вплив пшона шліфованого як рецептурної складової хліба пшеничного на формування основних фізико-хімічних показників якості хліба та швидкість процесу черствіння. Встановлено, що внесення до рецептури виробу пшона  шліфованого в кількості 5-10% замість частини борошна вищого сорту, уповільнює наростання крихкуватості м’якуша  та уповільнює зниження його здатності до набрякання.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
ЯРОШЕВИЧ Т.С., & ЯРОШЕВИЧ О.М. (2020). ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО, ЗБАГАЧЕНОГО ПШОНОМ ШЛІФОВАНИМ. Товарознавчий вісник, 1(9), 172-177. вилучено із http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/120
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА СИРОВИНИ