ТЕРМОГРАВІМЕТРИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЦУКЕРОК ДЛЯ ОСІБ ІЗ ТРИВАЛИМ СТАТИЧНИМ ФІЗИЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Анотація
Наведено результати термогравіметричних досліджень цукерок для осіб з тривалим статичним фізичним навантаженням та «термічної поведінки» окремих інгредієнтів рецептури. На основі проведених досліджень науково обґрунтовано температурний режим виготовлення цукерок для осіб з тривалим статичним фізичним навантаженням.
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Як цитувати
НЕЗДОЛІЙ А.О. (2020). ТЕРМОГРАВІМЕТРИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЦУКЕРОК ДЛЯ ОСІБ ІЗ ТРИВАЛИМ СТАТИЧНИМ ФІЗИЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ. Товарознавчий вісник, 1(9), 144-149. вилучено із http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/116
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА СИРОВИНИ