ХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЦУКРОВОЇ МОЛОЧНО- ВОСКОВОЇ СТАДІЇ СТИГЛОСТІ ТА ЙОГО ЗМІНИ В ПРОЦЕСІ ДОЗРІВАННЯ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

КОЛТУНОВ В.А.
КОВАЛЬ А.В.

Анотація

Вивчено динаміку змін хімічного складу зерна кукурудзи цукрової в процесі її дозрівання при зберіганні в різних умовах. Визначена закономірність зміни хімічного складу зерна кукурудзи цукрової в процесі дозрівання на рослині від запилення до біологічної стиглості.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
КОЛТУНОВ В.А., & КОВАЛЬ А.В. (2020). ХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЦУКРОВОЇ МОЛОЧНО- ВОСКОВОЇ СТАДІЇ СТИГЛОСТІ ТА ЙОГО ЗМІНИ В ПРОЦЕСІ ДОЗРІВАННЯ. Товарознавчий вісник, 1(9), 122-129. вилучено із http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/113
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА СИРОВИНИ